بهزاد فراهانی بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما در مصاحبهای به بهانه انتشار نمایشنامه «خون و گل سرخ» از خاطراتش با بهرام بیضایی گفته است.
فراهانی که این نمایشنامه را به بیضایی تقدیم کرده، درباره آشنایی با او به خبرآنلاین گفته است: «من هنگامی که به دعوت زندهیاد استاد عباس جوانمرد به گروه هنر ملی پیوستم با استاد بهرام بیضایی آشنا شدم. من زبان درامنویسی را میشناختم و آنجا به کمک استاد جوانمرد و دیگر اعضای گروه هنر ملی از جمله آقای بیضایی، آقای بیژن مفید، خانم نصرت پرتوی، آقای علی حاتمی، آقای نصرتالله نویدی و… که همگی درامنویسان گروه هنر ملی بودند پرورشش دادم.»
او در ادامه به همسایگی با بیضایی اشاره کرده است: «به تشویق همینها بود که نخستین نمایشنامهام را نوشتم و همان زمان با همسرم فهیمه رحیمنیا، آشنا شدم و بعد از ازدواج با یکدیگر در کوی کن روبهروی خانه بهرام بیضایی، آپارتمانی اجاره کردیم. این همسایگی موجب رفاقتی عمیق شد و شبهایی را رقم زد که به قدم زدن، فوتبال بازی کردن، گپوگفت و… میگذشت. بهرام بیضایی سخن که میگفت، سخنانش شنیدنی بود و هنگامی که با او مشورت میکردید، هرچند پارهای اوقات با طنز پاسخ میداد اما طنازیاش هم آموزنده بود.»
فراهانی در تکمیل صحبتهایش درباره استاد تئاتر و سینمای ایران گفته: «در کنار اینها، من از غرور زیبای هنرمندانه این مرد کِیف میکردم و از وفور مطالعاتش لذت میبردم. نکاتی که فهمشان طلبگی میخواست تا بفهمید و بیاموزید. در یک کلام، من از بهرام بیضایی بسیار آموختم.»
نظرات کاربران